Love yourself first!

self love

You’ve probably heard a million times how important self love really is. And I think it’s more than just a new cheesy trend. The phrase ”Love yourself first” is so much more than just an Instagram caption, a quote, written in a nice font. It’s the most important step you have to take on your path to a fulfilling life and it’s both easy and hard to achieve. But when you do, there’s no more settling for something or someone. There’s a lot of working on yourself, finding out what makes you happy and what doesn’t, what makes you productive and what makes you feel lazy. You start reaching for you dreams, regardless of other’s expectations and you are surround yourself by people, who will encourage you, help you, believe in you. There’s no more thinking about how you should look. Instead of that, you focus on how you want to look – inside and outside, and you don’t care about the ideals in magazines and social media. You see yourself as a whole.

The path to self love is the one that never ends. You might have some wrong turns, some steps backs, some stops. Just keep going :).

Je t’embrasse

Pia

Follow my blog with Bloglovin

P.s. The photos are from last spring – I can’t wait for warmer spring days :).

Najprej vzljubi sebe

Zadnje čase se ogromno govori o pomenu ljubezni do sebe, in mislim (ter upam), da ne gre le za novo aktualno temo, temveč nekaj, česar se moramo vsi zavedati. “Najprej vzljubi sebe” in “Postavi sebe na prvo mesto”  sta mnogo več kot “zlajnani” frazi, citat pod sliko na Instagramu. Ljubezen do sebe je ključni korak na poti do srečnega in izpopolnjenega življenja, kako priti do nje pa je hkrati lahko in težko. Ko pa vzljubiš sebe in se postaviš na prvo mesto, se ne sprijazniš več z nikomer in ničemer, kar te ne osrečuje. Da prideš do tega moraš veliko delati na sebi, ugotoviti kaj in kdo te dela srečno, kaj te dela produktivno in kaj te dela leno. Začneš delati na svojih sanjah, ne glede na pričakovanja okolice, in se obkrožiš z ljudmi, ki te spodbujajo, ki ti pomagajo, ki verjamejo vate. Ne oziraš se na to, kako moraš izgledati, na ideale v revijah in socialnih omrežjih, temveč na to, kako želiš izgledati – navznoter in navzven. Sebe vidiš kot celoto.

Pot k ljubezni do sebe se nikoli ne konča. Kdaj zaviješ narobe, se ustaviš, stopiš nazaj. Pomembno je le, da vedno gledaš naprej :).

P.s. Fotke so stare, še od pomladi, ampak imam že malo dosti snega in se preveč veselim toplejših dni :).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s