My favourite winter sweater by Barbara Vavtar

Z vami sem želela deliti blogerke in instagramerke s super stilom, zato sem jih nekaj povabila, da napišejo ”guest post”. Blogmas se mi je zdel najboljša priložnost, da z vami delim njihove misli in fotografije. Zdaj je čas za zadnjo objavo (že!!!), ki jo je ustvarila Barbara:) Hvala!

P.s. Glede na to, da je ta objava v slovenščini, bom izkoristila to ”šanso” in sporočila, da bodo od januarja naprej vse objave na mojem blogu napisane v angleščini IN slovenščini (tako da že hitim obnavljat slovnična pravila) 😀

najljubsi pulover (4)

Imate tudi vi dneve, ko se zbudite in imate občutek, da vam nekaj manjka? Da bi potrebovali ‘odklop’? Meni se to zgodi skoraj vsak drugi dan😊 Takrat v sebi čutim ogromno željo po morskem zraku, po sončnih žarkih in toplino, saj je morje moj vitamin. Ko sem se nazadnje zopet zbudila s tistim občutkom, sem poklicala svojo prijateljico Niko, in odpravili sva se proti obali. Ona je vedno moj partner in crime, skupaj sva pravi duo zmešnjave, smeha in norih dogodivščin.

Že na poti sva se odločili, da bova začeli z evidenco najinih izletov in da bova poleg obveznih fotografij poskusili še z danes popularnimi vlogi. Poleg skupnih strasti do morja, hrane in mode, spada tudi glasba, ki je obvezen dodatek med vožnjo. Posnetkom, ki sva posneli med vožnjo sva se ob kavici s pogledom na morje nasmejali do solz in verjemite mi na besedo, da niso ravno za javno objavo😊 Kot sem že omenila. sem prav tako strastni ljubitelj mode, zato sem za ta dan izbrala moj najljubši pulover in ga kombinirala z belo dolgo srajčko ter gležnarji s peto, v isti barvi kot pulover. Obožujem detajle, prav zato sem k outfitu dodala najljubšo uro in prstane ter novo luškano torbico v pastelni barvi.

najljubsi pulover (1)

Ustavili sva se v Kopru in naredili par posnetkov na njihovi čudoviti promenadi, se ob tem iz srca nasmejali najinim podvigom in opazkam mimoidočih. Ob tem sva tudi malo zmrznilo, ampak kot pravimo ženske, za lepoto (in dobro fotko📷) je pač včasih treba potrpeti😊 Zaključek dneva sem preživela na klopci ob obali v dobri družbi, s pogledom na čudovit sončni zahod in vonjem morja, ki mi vedno prikliče lepe spomine na otroštvo in vroče poletne dni. Medtem ko sem obujala spomine in uživala v danem trenutku, sem se zahvalila za vse, kar imam v življenju, se stisnila k Niki, ji povedala da jo imam rada, da sem vesela da je del mojega življenja in obljubila sama sebi, da bom nekoč živela ob morju. 🌊

najljubsi pulover (5)

Barbari lahko sledite na njenem instagram profilu 🙂
You can follow Barbara here 🙂

One thought on “My favourite winter sweater by Barbara Vavtar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s